Oslo sier. Språk i byen

Tank Design.

Hvor mange språk kan du? Sier du «elva» eller «elven»? «Oslo» eller «Osjlo»? Kan språket eller dialekten fortelle noe om hvem du er?

I språkutstillingen «Oslo sier. Språk i byen» kan du teste kunnskapene dine i dialektkonkurransen, lære mer om flerspråklighet og høre lyden av Oslo-språket før og nå. Den interaktive utstillingen presenterer talespråk i dagens Oslo.

Senter for flerspråklighet (MultiLing) ved Universitetet i Oslo lager utstillingen i samarbeid med Språkrådet og Bymuseet.

Tirsdag – søndag kl. 11–16

Vil du gå på egenhånd med klassen/gruppen din? Kontakt oss på telefon 23 28 41 82 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så tilrettelegger vi på best mulige måte.

Hvor: Bymuseet i Frognerparken
Når: Utstillingen står ut 2017