Hva er Kjenn din by?

Samling av mennesker
Kjenn din by. FOTO: OSLO MUSEUM

Byvandringer under merkevaren Kjenn din by startet allerede på 1950-tallet. I alle disse årene har tusenvis nysgjerrige og kunnskapstørste innbyggere og tilflyttere fulgt oss gatelangs i Oslo. Hundrevis følger våre byvandringer hver eneste sesong. Du blir kjent i byen på en morsom måte, og det koster deg ingenting.

Temaene varierer: alt fra kjente og ukjente bystrøk, biografiske vandringer og jubileumsvandringer, til byutviklingsprosesser og dagsaktuelle byfenomener. Byen rommer så mye, og hver gang forsøker vi å fange en flik av Oslos sjel og/eller historie.

Til hver vandring engasjerer vi fagfolk med utdanning enten innen arkitektur, historie eller kunsthistorie. Det kan også være fagfolk i nøkkelposisjoner, eller kunnskapsrike lokalhistorikere og journalister. Vi legger vekt på å få fram ulike stemmer, vinklinger og synspunkter.

Programmet for våren 2017

kdb program 2017 2