Samtale: Bård Stensli møter Kim Friele

Starter 23.05.2017 18:00
Friele 900x370
Bård Stenslig og Kim Friele. FOTO: IFFIT QURESHI

Kim Friele og Bård Stensli i samtale om fordommer knyttet til homofiles rettigheter. Hvilke utfordringer møter mennesker fra LGBT-miljøet i dag? Har vi nådd målet om et likestilt samfunn for homofile og lesbiske?

Kim Friele har kjempet for homofiles rettigheter, helt siden homoseksualitet ble sett på som en smittsom sykdom. Hun er en av de tydeligste stemmene som aktivt har jobbet mot fordommer knyttet til homoseksualitet.

I samtalen møter hun Bård Stensli som har gjort en uvurderlig innsats ved å gi homofile en stemme i politiet. Han opplevde det som en befrielse å kunne stå frem som homoseksuell overfor sine kollegaer.

Fotografen bak publikumssuksessen Aktivistene og vinner av Oslo bys kunstnerpris, Iffit Qureshi leder samtalen.

Arrangementet er gratis

Lett servering