Gratis skoletilbud!

Fra teaterutstilling 2015. FOTO: HANNA Z. GOGSTAD & CHRISTINA KRÜGER / OSLO MUSEUM

Byens teaterhistorie

Scenografiens hemmelighet

Hvordan påvirker en scenografis linjer, farger og form oss? En scenografi skal føre oss inn en annen verden, en illusjon, som skal bli til virkelighet. Den kan være like stemningsskapende som musikken i en film. Vi ser på noen av Teatermuseets scenografimodeller.

Se skoletilbudet Scenografi og kostyme

Tramteatret - fri teatergruppe!
Tramteatrets musikkrevyer fra 1970- og 80-tallet viste en ny form for politisk teater. Med humor og ironi kritiserte de forståsegpåere og maktmennesker i alle miljøer. Miljøvern, vold, ytringsfrihet og religiøs fanatisme var blant temaene i revyene.

Se skoletilbudet Tramteatret - fri teatergruppe

For tilpassede omvisninger og undervisning, ta kontakt med Else Martinsen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 22 42 65 89 (onsdag - fredag).